De tweede klikkrant komt eraan!

Een schooljaar lang hebben er in de groepen 7 van OBS Charlois en OBS De Triangel veel KLIK activiteiten plaatsgevonden. Samen met de leerlingen uit die klassen wordt er ook dit jaar weer een mooie KLIKkrant gemaakt. Met verslagen, reportages en natuurlijk veel foto’s en tekeningen. Op maandag 9 juli van 14:00 – 15:00 uur vindt de presentatie plaats aan de Talingstraat 5 bij kunstenaarsinitatief Stichting B.a.d.

Dit jaar werd er aandacht besteed aan beweging, was er een heus KLIK onderzoeksbureau, een sportlab en mindfulnesslessen. Tijdens de presentatie zullen er interviews met de leerlingen plaatsvinden en gesprekken met de verschillende participanten die dit jaar deelnamen aan het KLIK project. Ook wordt de grote wens van alle leerlingen uit de groepen 7 uitgesproken. Wat zal die grote wens zijn?
De KLIKkrant zal na de presentatie weer gratis verspreid worden in Oud-Charlois. Maar kan dan ook als pdf bestand van deze website worden gedownload.