Presentatie KLIK krant

Woensdag 5 juli is er de presentatie van de eerste KLIK krant. Leerlingen van OBS Charlois en de Triangel zullen de eerste exemplaren ontvangen en uitdelen.

Om alles van het afgelopen jaar weer even terug te halen, werd er de laatste lessen van KLIK hard gewerkt aan de KLIK krant. In deze krant kwamen stukjes terecht over alle lessen, zodat ook ouders en andere kinderen kunnen zien wat de kinderen nu eigenlijk precies doen tijdens de KLIK lessen.

De kinderen werkten allemaal aan een onderdeel van de krant: ze schreven stukjes over wat ze hadden gedaan, zochten foto’s uit en maakten tekeningen, recepten en strips. De KLIK krant is erg mooi geworden.

Je kunt de KLIK krant downloaden en bekijken: KLIKkrant-juli-2017

Hieronder zijn de foto’s te zien op de redactie van de krant.